'Genomineerd voor beste bruiloftstylist van Nederland'

Woohoo!

Hi, ik ben Cynthia Vastenburg. Al van kleins af aan begon mijn liefde voor interieur, ontwerp & styling. Zo tekende ik als kleine meid mee met diverse interieurprogramma’s. Ik sta bekend om mijn harde werken, mijn enthousiasme en mijn creativiteit.

In 2008 ben ik gestart met het creeëren van mijn eigen droombaan. Wat Florissant design bijzonder maakt is de diversiteit in opdrachten. Conceptontwikkeling, interieurstyling, winkelstyling, verkoopstyling, bruiloftstyling & eventstyling. Door mijn brede interesses in het stylingvak zorgen mijn ervaringen van de opdrachten voor verrassende resultaten. Zo ben ik genomineerd geweest in de top 3 voor beste bruiloftstylist van Nederland!

Mijn studie aan het Nimeto waar ik Reclame, Communicatie & Presentatie heb gestudeerd zorgt voor een goede basis. Dagelijks houd ik mij bezig met de laatste trends en doe ik inspiratie op bij diverse beurzen zoals Maison et Objet in Parijs.

Mijn klanten blijven verrassen, daar doe ik het voor! Ik zet dan ook graag een stapje extra. Samen met stagiaires die ik gedurende het gehele jaar opleid en met diverse freelancers zorgen wij voor een stabiele basis om de opdrachten van A tot Z uit te voeren.

Veel plezier op onze site, Florissante groet!